BBQ workshop  kookworkshop broodbakken  worstmaken kookworkshop  

Komt u alleen, met groep kleiner dan 5 personen of wilt u een workshop cadeau geven? Dan kan dat bij een individuele kookworkshop. Dit zijn eendaagse kookcursussen met speciale thema’s op vaste dagen.

Zie de agenda voor alle data van de individuele of open kookworkshops

Kookworkshop Fool proof Kerstdiner

Elke december is het weer raak: dikke stress voor het kerstdiner! Wij helpen je met een inspirerend menu, goede recepten en handige tips om je kerstdiner niet te laten mislukken. Bereid je goed voor, oefen bij ons en steel de show met Kerst.

Inschrijven voor inschrijven Kookworkshop Fool Proof Kerstdiner

Kookclinic Snijtechnieken

Heeft u met zegels van een grote supermarkt voor een prachtige nieuwe messenset gespaard? En ook al twee doosjes pleisters gebruikt? Leer in deze korte kookclinic hoe je snel en veilig kunt snijden met je nieuwe scherpe messen. Je leert het scherp houden van je mes met een aanzetstaal. Je leert hoe je je snijdende hand beweegt en hoe je je begeleidende neerzet. En je leert klassieke snijtechnieken zoals julienne en brunoise.

Inschrijven voor kookclinic Snijtechnieken

Kookworkshop Worstmaken

Samen met Josselin van August Kitchen bieden wij deze Worst worshop aan. Zelf vlees malen, op smaak brengen met kruiden en mengen. Dan vullen in een darm en bakken, bij mooi weer op de BBQ. Worst van varken, kip en lam.

Inschrijven voor deze workshop kan via de site van August Kitchen

Kookworkshop Broodbakken

Zelf het lekkerste zuurdesembrood leren maken? Marta van Panelento leert je hoe je eigen zuurdesem kweekt, met welk meel je het moet mengen en hoe je er een heerlijk brood van bakt door te kneden, langzaam te laten rijzen en op de juiste manier bakt in de oven.

Inschrijven voor deze workshop kan via de site van Panelento

BBQ workshop

Hoe steek je de BBQ aan? Wat is het verschil tussen een kamado gril en een weber? Samen met Harry Havinga – meervoudig BBQ competie winnaar – bieden we deze BBQ workshop aan. Je leert klassieke BBQ bereidingen zoals o.a. de beer can chicken, een huisgemaakte BBQ saus en het perfect bereiden van een bavette.

Zie de agenda voor data en prijzen.

Wilt u een workshop cadeau geven? Geef aan voor welk bedrag u een workshop wilt geven en dan maken wij een mooi vormgegeven cadeaubon.