je profielfoto Martijn stopte ooit met zijn studie Literatuurwetenschap in Utrecht om te gaan koken. Na een kook-carrière langs filmsets, in Italië, voor Allerhande en vooral met en voor heel veel blije mensen is hij zich meer gaan richten op ondernemen en duurzaamheid.

“Mijn doel is door middel van eten plezier en verbinding te brengen en de wereld mooier achter te laten dan ik hem aantrof” Hij heeft inmiddels een kookstudio op een boerderij in Amstelveen van waaruit alle activiteiten worden georganiseerd.

Eva Scherphuis Eef is de drijvende kracht achter alle emails, telefoontjes, facturen en verantwoordelijk voor inplannen van personeel. Zij begon als taarten -met kilo’s suiker- bakster, nu is ze samen met haar vriend expert in “sapkuren”.

Profielfoto van Jean-Paul van Rossum Jean Paul is naast zwager ook de it-guru van het stel. Hij zorgt voor een mooie, snelle toegankelijke site. Naast sites is Jean Paul ook goed in het scoren van last-minutes, het vangen van vissen en in schieten met zijn buks (op de schietbaan).