• Datum: 23-02-2020
  • Tijd: 11-13 uur
  • Locatie: Boerin en de Kok, Bovenkerkerweg 114, 1188XJ, Amstelveen
  • Prijs: € 25
  • Kookclinic Patisserie

Wil je in korte tijd meer leren over bakken? Wil je snappen waarom bereidingen op een bepaalde manier moeten, soms lukken en soms weer niet? Of wil je wat je al kunt perfectioneren?

Basis Patisserie – 

Juist in patisserie gaat het om precisie en verfijning. In deze korte kookclinic behandelen we een aantal essentiele technieken en ingrediënten uit de patisserie. We concentreren ons op drie bereidingen:

  • piedeeg
  • curd
  • eiwitschuim

Anderen over onze kookclinic Snijtechnieken:

Leerzame en inspirerende snij-clinic
Ieke, Amsterdam:
Goed snijden is een vak en door eindeloos oefenen met uiteraard een paar scherpe messen kom je er wel. Martijn leg kort en bondig uit hoe je dit aanpakt. Naderhand eet je samen het resultaat op onder genot van een glaasje wijn en brood met last-but-not least Martijns kruidenboter. Een echte aanrader!

Perfect, zeker aan te bevelen
Willeke, Wijk bij Duurstede
Een ervaring die boven verwachting was. In een prachtige omgeving met een gastvrije uitstraling en aandacht voor detail. Enorm genoten en veel geleerd in een korte tijd. Echt een aanrader!

Goede service, goed behandeld
Els Valk, Amstelveen
Veel nuttige tips gehad ontspannen sfeer heb veel geleerd leerzaam, leuk en lekker makkelijk parkeren en alle ruimte om vragen te stellen kom zeker terug voor een workshop

In korte tijd ontzettend veel geleerd!
Johannes Visser, Amsterdam
Klik hier voor meer recensies