BBQ workshop  kookworkshop broodbakken  worstmaken kookworkshop  

Komt u alleen, met groep kleiner dan 5 personen of wilt u een workshop cadeau geven? Dan kan dat bij een individuele kookworkshop. Dit zijn eendaagse kookcursussen met speciale thema’s op vaste dagen.

Zie de agenda voor alle data van de individuele of open kookworkshops

Kookclinic Snijtechnieken

Heeft u met zegels van een grote supermarkt voor een prachtige nieuwe messenset gespaard? En ook al twee doosjes pleisters gebruikt? Leer in deze korte kookclinic hoe je snel en veilig kunt snijden met je nieuwe scherpe messen. Je leert het scherp houden van je mes met een aanzetstaal. Je leert hoe je je snijdende hand beweegt en hoe je je begeleidende neerzet. En je leert klassieke snijtechnieken zoals julienne en brunoise.

Datum: 31-03-2019

Inschrijven voor kookclinic Snijtechnieken

Kookworkshop Ottolenghi

We koken de vegetarische keuken van Ottolenghi. Heerlijke gerechten op basis van groentes, peulvruchten, kruiden en specerijen. Om inspiratie op te doen voor een Vega/flexitarisch dieet.

Datum: 01-12-2019

Tijd: 16.00 – 20.00 uur

Prijs: € 65 inclusief drankjes

Inschrijven voor kookworkshop Ottolenghi

Kookworkshop BBQ

Inspirerende BBQ gerechten voor op de Weber en de Big Green Egg voor beginnende Grillmeisters. Slow cooking, kerntemperatuur en pekelen. Basic trucs en tips voor smaakvol BBQ-en om thuis de show te stelen

Datum: 16-05-2020

Tijd: 16.00 – 20.00 uur

Prijs: € 75 inclusief drankjes

Inschrijven voor kookworkshop BBQ

Kookworkshop Fool proof Kerstdiner

Elke december is het weer raak: dikke stress voor het kerstdiner! Wij helpen je met een inspirerend menu, goede recepten en handige tips om je kerstdiner niet te laten mislukken. Bereid je goed voor, oefen bij ons en steel de show met Kerst.

Datum: 15 december 2019

Tijd: 10.00 -14.00 uur

Prijs: € 75 p.p.

Inschrijven voor inschrijven Kookworkshop Fool Proof Kerstdiner

Wilt u een workshop cadeau geven? Geef aan voor welk bedrag u een workshop wilt geven en dan maken wij een mooi vormgegeven cadeaubon.