kookworkshop amsterdam kookstudio-amsterdam

Wij bieden verschillende kookcursussen aan. In een kookcursus leer je koken in een serie van meerdere kooklessen achter elkaar. Wilt u met een groep eenmalig komen koken in onze kookstudio? Kijk dan bij kookworkshops.

Kookcursus Basis – Wil je eindelijk eens echt leren koken vanaf het begin? Of wil je snappen waarom je soms iets doet en waarom iets mislukt? In deze kookcursus basistechnieken leer je de tools om je vrijer te voelen tijdens het koken.

Kookcursus Basis voor halfgevorderden – Wil je met spannende ingredienten verder leren koken? Met wild, gevogelte, schaal- en schelpdieren. Verder leren over smaakcombinaties en het leukste: improviseren?

Kookcursus Italiaans – Ben je ook dol op de Italiaanse keuken? Op de eenvoud, de goede ingrediënten en vooral: de passie! Kom genieten van onze succesvolle Italiaanse kookcursus.

Eendaagse kookcursus – Wilt u een kookworkshop van 1 dag, schuif dan aan voor een thema workshop bij een open kookworkshop

kookworkshop Amsterdam – Wilt u een kookworkshop boeken als bedrijfuitje? In Amsterdam koken wij op verschillende locaties voor groepen van 10-120 personen.