• Datum: 1 zondag per maand, klik voor data of inschrijven
  • Tijd: 10-12 uur
  • Locatie: Boerin en de Kok, Bovenkerkerweg 114, 1188XJ, Amstelveen
  • Prijs: € 35

Kookclinic Snijtechnieken
Heb je met zegels van een grote supermarkt voor een prachtige nieuwe messenset gespaard? En ook al twee doosjes pleisters gebruikt? Leer in deze korte kookclinic hoe je snel en veilig kunt snijden met je nieuwe scherpe messen.

Basis Kooktechnieken
De basis van goed leren koken begint bij een goed gebruik van je materialen. Je leert het scherp houden van je mes met een aanzetstaal. Je leert hoe je je snijdende hand beweegt en hoe je je begeleidende neerzet. En je leert klassieke snijtechnieken zoals julienne en brunoise.

Anderen over deze clinic:

Leerzame en inspirerende snij-clinic
Ieke, Amsterdam:

Goed snijden is een vak en door eindeloos oefenen met uiteraard een paar scherpe messen kom je er wel. Martijn leg kort en bondig uit hoe je dit aanpakt. Naderhand eet je samen het resultaat op onder genot van een glaasje wijn en brood met last-but-not least Martijns kruidenboter. Een echte aanrader!

Perfect, zeker aan te bevelen
Willeke, Wijk bij Duurstede

Een ervaring die boven verwachting was. In een prachtige omgeving met een gastvrije uitstraling en aandacht voor detail. Enorm genoten en veel geleerd in een korte tijd. Echt een aanrader!

Goede service, goed behandeld
Els Valk, Amstelveen

Veel nuttige tips gehad ontspannen sfeer heb veel geleerd leerzaam, leuk en lekker makkelijk parkeren en alle ruimte om vragen te stellen kom zeker terug voor een workshop

In korte tijd ontzettend veel geleerd!
Johannes Visser, Amsterdam

Klik hier voor meer recensies