Wil je samen met je collega’s een feestelijk afsluiting van het jaar? Tijdens een kookworkshop of juist een diner? Kom dan naar onze kookstudio en vier Kerst in stijl!
Kookworkshop
Diner
Kerstmenu
Amuses
Beignets van salie, geitenkaas en spinazie
Mini tarte tatin van peer en blauwe kaas
Voorgerecht
Tartaar van zalm met appel en bleekselder met schuim van augurk, ingemaakte kerriebloemkool en roggebroodkruim
of
Tartaar van rode biet met creme fraiche, citroen en ingemaakte kerriebloemkool
Tussengerecht
Romige soep van pastinaak en tamme kastanjes
Hoofdgerecht
Eend met korst van koffie en bruine suiker, crème van pompoen en gratin van aardappel en paddenstoelen
of
Torentje van knolselderij met gehakte noten, geitenkaas, crème van pompoen en gratin van aardappel en paddenstoelen
Dessert
Kerst-trifle met gele room, cake, glühwein en amandelen