Hieronder een paar van alle kooktechnieken – filmpjes die ik heb gemaakt voor Allerhande. Wil je meer kooktechnieken zien, ga dan naar de site van allerhande.nl. Wil je ze in het echt zien en goed leren door te zien, nadoen en oefenen met feedback, tips en trucs? Kom dan naar onze kookcursus de Basis. Of doe mee met de kookclinic Snijtechnieken.
Ei pocheren
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/dMi6gOvLtgI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>
Brunoise snijden
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/MsiCm5N-z9A” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>
Julienne snijden
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/gy3qJ6cLWZo” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>
Karamelliseren
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/FbA6rL2JFGw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>