kookworkshop amsterdam kookstudio-amsterdam kookcursus basistechnieken

Kookworkshop Amsterdam

Voor een kookworkshop in Amsterdam bent u bij onze kookschool aan het juiste adres. Sinds 2005 verzorgen wij in diverse kookstudio’s uw bedrijfsuitje of feestelijk evenement.

 • Als u voor ons kiest, kiest u voor een biologische kookworkshop. Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten met respect voor mens en dier en milieu.
 • Onze kookworkshops worden begeleid door deskundige en gepassioneerde chefs die met ingrediënten als plezier, gastvrijheid en inspiratie een prachtig menu maken van de avond.
 • Wij werken op inspirerende locaties: groot en vlakbij station Sloterdijk, intiem in de Jordaan of op een boerderij in Amstelveen met gratis parkeren.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar u behoefte aan heeft en hoe we dat perfect kunnen verzorgen: een geslaagde avond waar collega’s nog jarenlang over napraten.

Kookworkshop Amsterdam direct boeken? Bel 020-4400123

Bestaat uw groep uit meer dan 40 personen? Zie dan Kookworkshop grote groepen

Bent u alleen of met een groep kleiner dan 6 personen? Zie dan Kookworkshop individueel

Menu’s

 • Vegan – € 70 – 4 uur, 3 gangen. Iedereen heeft het erover maar hoe maak je het? Inspirerende en makkelijke gerechten om een keer zonder vlees of zuivel te koken.
 • Mezze – € 75 – 3 uur. Kleine hapjes, veel gerechtjes. Een tafel vol met smaken uit de Levant: Turkije, Syrie en Libanon. Ideaal voor vegetariërs. Divers, lekker en gezond!
 • Italiaans – € 80 – 4 uur. De klassieke Italiaanse keuken – iedereen is er dol op.
 • Seizoen 3 gang –  € 80 – 3,5 uur. Kook een 3 gangen menu passend bij het seizoen. Duurzaam, smaakvol en verrassend.
 • Seizoen 4 gangen – € 85 – 4 uur. Kook een 4 gangen menu passend bij het seizoen. Duurzaam, smaakvol en verrassend.
 • Masterchef – € 95 – 4,5 uur. Ons kookspel voor teams die lekker koken en eten willen combineren met spel, competitie en uitdaging.
 • Teambuilding – Wilt u een kookworkshop waarbij de nadruk ligt op teambuilding.  Zie dan het programma met trainers.
 • Natuurlijk zijn al onze kookworkshops mogelijk in het Engels. 

Dieetwensen?

Vegetarisch, halal, glutenvrij? Geef het tijdig (14 dagen voor de kookworkshop) aan ons door en wij houden er graag rekening mee.

Tijdschema kookworkshop

U wordt ontvangen met een drankje en een hapje passend bij het thema van de workshop. Als iedereen in de kookstudio is gearriveerd, geeft de chef een uitleg over de kookworkshop. We vertellen over het menu, de gebruikte ingrediënten en de groep wordt verdeeld in teams die elk een deel van het menu voor hun rekening nemen.

Dan is het handen wassen, schorten voor en aan de slag. Tijdens het koken wordt er al een hapje geserveerd. Daarna nemen jullie plaats aan de mooi gedekte tafel. Als de teams zin hebben om te helpen met uitserveren zijn ze van harte welkom om de borden mooi op te maken en aan tafel hun gerecht te presenteren. Mocht men meer behoefte hebben om met elkaar bij te kletsen dan maken wij het graag voor jullie af. De afwas doen wij in ieder geval.  Na afloop is er koffie en thee.

Globaal ziet het tijdschema van een kookworkshop er zo uit:

 • ontvangst met hapje en drankje 15-30 minuten
 • uitleg kookworkshop 10 minuten
 • koken 1,5 uur
 • eten 1,5 uur
 • koffie/thee 15 minuten

Kookworkshop of Kookcursus?

Een kookworkshop bij ons is “uit eten met elkaar bereid”. Onze kookworkshops zijn met groepen te boeken als bedrijfsuitje, als vrijgezellenfeest of met familie of vrienden. De nadruk bij onze kookworkshop ligt op het actieve element gevolgd door heerlijk eten. We houden in onze recepturen rekening met de wisselende niveau’s van uw gasten. In de menu’s van onze kookworkshops vindt u dus eenvoudige gerechten maar ook uitdagingen voor de zogenaamde culi’s onder U. Alle recepten zijn thuis goed na te maken en u krijgt deze na afloop mee.

Wilt u echt de kooktechnieken leren beheersen, zoals alle basistechnieken die Martijn voor Allerhande.nl maakte of een serie Italiaanse kookcursus, bekijk dan ons overige aanbod voor een passende kookcursus.

Wilt u meer informatie, vul ons contactformulier in of bel direct op 020 – 420 0123