Een verrassend leuke teambuilding in tijden van Corona?

(click here for teambuilding, English text)

Kook samen met je collega’s tijdens een online kookworkshop met Cuisine Quarantaine.

  • Interactief, ontspannend en verbindend
  • Makkelijk en gezond: ingrediënten thuisbezorgd voor 2 of 4 personen
  • Beschikbaar via Zoom, Microsoft Teams, Google Meet of Cisco Webex
  • Al vanaf € 25 per persoon*

Wie kwamen er online al langs?

Super geslaagde online kookworkshop

Omdat we ondanks corona toch iets in team verband wilden doen, hebben we met 24 personen een online kookworkshop gevolgd bij Martijn. Het was een super leuke ervaring om samen te koken, Martijn is een professionele chef die met allerlei culinaire weetjes en tips de stemming en het enthousiasme er goed weet in te houden, met oog voor detail en de nodige humor. We hebben de kikkererwtenburger gemaakt en die viel bij iedereen (zelfs bij de vleeseters) goed in de smaak. Omdat we met een internationaal team werken was onze workshop in het Engels, ook dat was voor Martijn geen enkel probleem. Kortom: Een echte aanrader!

Interactief, verbindend en lekker!

Mocht je op zoek zijn naar een interactieve online teambuildings event, dan zit je hier aan het goede adres. We hebben met een groot internationaal gezelschap (+/-50 personen) in onze eigen keukens onder de regie van Martijn gekookt. Ondanks de afstand voelden we ons via de online kookles toch nauw verbonden! Instructies werden plenair gehouden waarbij je het idee had live mee te doen in een interactief kook tv-programma.

Alsof je met elkaar in 1 keuken aan het koken bent!

Met 9 collega’s in de online keuken van Martijn een heerlijke lunch bereid. De leuke interactie en met de tips en tricks van Martijn vergeet je bijna dat je aan het online koken bent. Ik had na de workshop een grote glimlach op mijn gezicht! Een leuke manier om te ontspannen met je collega’s. En de lunch (aubergine uit de oven en quinoa salade) is een echte aanrader!

Het voelde bijna als offline gezelligheid

Hele leuke kookworkshop van Martijn gehad met ons hele team. Martijn hield er goed de vaart in, hield het leuk, informeel en uitdagend. Ik had voor Martijn gekozen omdat hij werkt met breakout sessies waardoor meer interactie en intimiteit ontstaat en omdat hij de boodschappen thuis bezorgd en heerlijke (vegatarische) gerechten op het menu heeft staan. Ik kan die keuzes zeker aanraden: het was to

Gezellig samen zijn in Coronatijd

Wij hebben eind december een zeer geslaagde kookworkshop gehad die door Martijn is verzorgd. Ondanks de virtuele setting hebben we echt een teamgevoel gehad en dit kwam mede door de break-out sessies die Martijn gebruikt bij de kookworkshop. Martijn wist ons goed door het menu heen te praten waardoor het ook voor de minder ervaren koks prima te doen was. Ook de levering van de boodschappen verliep erg goed en alles was op tijd en compleet binnen, zeker niet onbelangrijk! Wij hebben na de sessie ook enkel hele positieve reacties mogen ontvangen van de collega’s en dit eindejaarsevent is zeker iets waar men over 20 jaar nog steeds over spreekt… Natuurlijk vanwege de bijzondere situatie maar ook zeker omdat het zo’n geslaagd alternatief is geweest, mede dankzij Martijn!

Samen (leren) koken en lachen vanuit je eigen keuken

Vanuit onze eigen keukens volgden we een kookworkshop. De ingrediënten worden van te voren opgestuurd (makkelijk) en kok Martijn legt tijdens het event duidelijk de kookstappen uit. Dat doet hij op zo’n manier dat iedereen die meekookt betrokken wordt en er een gezellige huiselijke sfeer ontstaat. En…. het eten was heerlijk. Een aanrader dus voor alle teams die in deze Coronatijden iets origineels willen doen.

Absolute aanrader!

Tijdens ons jaarlijkse “strategieweekend” koken en eten wij graag met elkaar. Dit jaar moest ook dat helaas digitaal, maar dankzij Boerin en de Kok was dat zeker niet minder leuk. Graag wilden we een competitief element toevoegen aan de workshop. Martijn dacht goed met ons mee, vroeg door naar waar we als bedrijf voor staan en kwam met originele ideeën om dat te vertalen naar de workshop. Zo werd het programma meer dan “alleen koken”: onze culinaire kennis en creativiteit werden op de proef gesteld en door het koken onder tijdsdruk leerden we onze collega’s nog beter kennen. De ingrediënten waren allemaal van goede kwaliteit, het eten was lekker, maar wat ik het leukste vond was de manier waarom Martijn en Björn de groep begeleiden: ze hadden onze “pappenheimers” razendsnel door. Kortom: absolute aanrader!

Gezellig samen zijn in Coronatijd

Om ons jaarlijkse teamuitje te vervangen hebben we bij Martijn de online Ottolenghi kookworkshop gevolgd. Martijn en zijn medewerkers hebben ervoor gezorgd dat ons hele team ruim op tijd een goed gevuld pakket ontving met mooie verse producten. We moesten ons beheersen om niet eerder stiekem al wat open te maken en van te proeven. Martijn legde ons tijdens de workshop op een heldere en vooral vermakelijke en uitnodigende manier alle stappen van het kookproces uit en bood voldoende ruimte voor vragen en vooral gezelligheid. Het werken in breakoutrooms zorgde er al helemaal voor dat we ruimte kregen voor onderlinge uitwisseling en daardoor voelde het (bijna) als een echt teamuitje. Na afloop kregen we vanuit het team alleen maar razend enthousiaste reacties en heeft iedereen er een warm en goed gevuld gevoel aan overgehouden. Kortom, niet alleen voor tijdens maar ook voor na de Coronatijd zeker een aanrader!

Gezellige avond met het team

Martijn heeft voor een gezellige virtuele avond gezorgd voor ons team. Van te voren verliep de communicatie met Martijn heel goed, we hebben de ingredienten in goede orde thuis ontvangen. Het is een makkelijke, laagdrempelige manier om iets leuks te doen met een groep (team, vrienden, etc), en om even bij te praten met elkaar. Martijn zorgt voor een goede sfeer, uitleg, en verloop van de kookworkshop!

Gezellig digitaal team uitje in italiaanse sferen!

Martijn heeft voor ons team (ongeveer 35 collega’s) digitaal een kookworkshop georganiseerd met italiaanse gerechten. Martijn dacht goed mee over wat paste bij de groep en de setting. Iedereen kreeg een tweepersoons kookpakket thuisgestuurd. Leuk om zo bij alle teamleden een kijkje in de keuken te krijgen. Natuurlijk was een echte kookworkshop nog leuker geweest, maar gezien de grootte van de groep was dat in de corona periode niet mogelijk geweest. Al met al een geslaagde avond. Bedankt!

      Volkskrant Logo Jessica Merkens - Jessica Merkens     Basisschool Vrijeschool kennemerland is een vrijeschool in Haarlem-Noord Het nieuwe VPRO logo is…. » Hay Kranen Van Lanschot Bankiers - SBV Excelsior Officiële website  First Consulting. No-Nonsense Consulting  Affiliate stijlgids - Partnerblog openbaar-ministerie-logo-1 - De Wolven BCG - LED 2021

Corporate communicatie | PGGM File:Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Logo.jpg - Wikimedia CommonsUVA Logo (University of Amsterdam – Universiteit van Amsterdam) | Amsterdam university, Uva logo, University logo  Albert Heijn: boodschappen doen bij de grootste supermarktPricewaterhouseCoopers - Wikipedia

Wat zeiden ze over onze workshop? Voor meer recensies zie Linked-In en klantenvertellen.nl

Menu’s

Ottolenghi
Geroosterde aubergine met yoghurtdressing en granaatappelpit
Salade van dadel, kikkererwten en quinoa

Comfort Food
Een heerlijke vega-burger met gezonde friet. Iedereen is er dol op.

Toscane (menu voor vlees en vegetariërs)

Bucatini met venkel en pittig worst – Een stevige tomatensaus door de worst en venkel, zoals de Toscanen het graag eten. Met een klassieke bonensalade erbij en ciabatta.

Chef involtini (met optie voor vegetariërs)

Kalfsschnitzel met parmaham en salie. Salade van geroosterde bloemkool en pompoenpuree.

Verwen je collega’s

Kies voor zorg en aandacht voor je collega’s en laat de boodschappen bij ze thuisbezorgen.

De ingredienten worden per 2 of 4 personen verpakt en bezorgd aan huis. Met een recept.

Prijzen

Online kookles excl. ingredienten: € 25 per scherm met een minimum van 20 personen of minimaal € 500.
30-50 personen € 750 per kookles.
Groep groter dan 50 personen? Bel voor de mogelijkheden en tarieven.

Ingrediëntenpakket voor 2 personen, inclusief bezorging in heel Nederland:

Comfort Food – € 25

Ottolenghi, Toscane – € 32,50

Chef involtini – € 37,50

Voor 4 personen: + € 10

Uiteraard aan te vullen met een borrelbox, flesje wijn of kant-en-klaar dessert

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW. Minder mensen kan ook, dan wordt de prijs per persoon hoger.